Estetyka i funkcjonalność

Stylowo, ale z nutą historii

Inspiracją do powstania projektu Browarna 12. było stworzenie zabudowy wielkomiejskiej na odpowiednim poziomie.

Niebanalna forma, ciekawa bryła budynku, elewacja zaprojektowana z materiałów szlachetnych i dobrze starzejących się mają sprawić wrażenie, że Bielsku-Białej przywrócono brakujące miejsce.

Nowoczesne rozwiązania zaprojektowanych wnętrz budynku sprawiają jednakże, że jest to produkt na miarę XXI w.

Lobby budynku

Główne wejście do budynku Browarna 12. otwiera reprezentacyjny, wysoki na 7 metrów hall recepcji. Stąd swoje kroki skierować można do części wspólnej rekreacyjno-wypoczynkowej oraz części mieszkalnej.

Przestronne & doświetlone

Browarna 12. to szeroka oferta mieszkań o zróżnicowanej powierzchni, dająca możliwości łączenia ich powierzchni.

Panoramiczne okna o dużej powierzchni zapewniają odpowiednie doświetlenie przy zachowaniu komfortu cieplnego wewnątrz przy zastosowaniu okien z „potrójną szybą”.

Prestiż zamieszkania na najwyższej kondygnacji podkreślają przestrzenne apartamenty z dużymi tarasami, dającymi możliwość indywidualnej aranżacji.